hydraruzxpnew4af.onion

Hulladékcsökkentési hét – nyílt nap a fénycsőfeldolgozó üzemben

Izgalmas programmal készül az Electro-Coord Magyarország az idei Európai Hulladékcsökkentési Hétre. November 22-24. között három napra kinyitja kapuit az egyetlen hazai lámpahulladék újrahasznosító üzem. A nyílt napok lehetőséget kínálnak arra, hogy minél több látogató ismerje meg testközelből a világítástechnikai termékek teljes körforgásának folyamatát.

A Békés megyében, Mezőkovácsházán működő üzembe, a nyílt napokra az ország minden tájáról várják a látogatókat, iskolai csoportok és egyéni látogatók (családok, baráti társaságok) is jelentkezhetnek.

A helyszínen a látogatók egy rövid tájékoztató előadáson megismerik az Electro-Coord hulladék hasznosítási tevékenységét, a folyamat által kinyert anyagok felhasználását, majd egy üzemlátogatás keretében a feldolgozási sorrendnek megfelelően szakmai kísérővel bejárják a teljes üzemegységet.

A csoportok látogatásának megfelelő ütemezése érdekében a nyílt napokra előzetes regisztráció szükséges Sztankó Eszternél az e.sztanko@electro-coord.hu címen vagy a (30) 222 2223 telefonszámon.

Az Európai Hulladékcsökkentési Hét elnevezésű kampány minden évben a hulladékmegelőzés más-más aspektusára összpontosít. A 2021. november 20-28. között megrendezésre kerülő idei tematikus hét kiemelt témája a „körkörös közösségek”.