hydraruzxpnew4af.onion

Electro-Coord nyílt pályázati felhívás világítástechnikai hulladékok begyűjtésére és kezelésére 2022

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. (továbbiakban mint ECM)  közzéteszi a 2022. évre vonatkozó „Nyílt pályázati felhívását“.

Az ECM közvetítő szervezet a hozzá csatlakozott elektromos és elektronikai berendezés gyártók (beleértve az importőrök és első piacra helyezők) nevében gyűjti és kezeli a világítástechnikai berendezések hulladékait.

Ennek keretében az ECM nyílt pályázatot ír ki világítástechnikai elektromos és elektronikai berendezések hulladékainak gyűjtésére és kezelésére.

Az ECM együtt kíván működni – minden egyes – a magyar piacon jogszerűen működő gyűjtővel illetve előkezelővel és kezelővel.

Felkérjük Önöket, hogy amennyiben részt kívánnak venni az ECM-mel a világítástechnikai elektromos és elektronikai berendezések hulladékainak gyűjtésében és kezelésében a pályázat szerinti együttműködésben, kérjük töltsék ki a pályázati anyagokat.

Kérjük, hogy a fentiek figyelembevételével tanulmányozzák át a vonatkozó feltételeket és technikai követelményeket, és küldjék meg pályázatukat részünkre 2021. november 15-ig történő beérkezéssel.

Tisztelettel:
Kállai Tamás
Logisztikai vezető
tel: +36 1 224 7732
mobil: +36 30 242 5989