hydraruzxpnew4af.onion

Nyílt pályázati felhívás világítástechnikai hulladékok begyűjtésére és kezelésére 2020

Tisztelt Partnerünk!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. (továbbiakban mint ECM)  közzéteszi a 2020. évre vonatkozó Nyílt pályázati felhívását“.

Az ECM közvetítő szervezet a hozzá csatlakozott elektromos és elektronikai berendezés gyártók (beleértve az importőrök és első piacra helyezők) nevében gyűjti és kezeli a világítástechnikai berendezések hulladékait.

Ennek keretében az ECM nyílt pályázatot ír ki világítástechnikai elektromos és elektronikai berendezések hulladékainak gyűjtésére és kezelésére.

Az ECM együtt kíván működni – minden egyes – a magyar piacon jogszerűen működő gyűjtővel illetve előkezelővel és kezelővel.

Amennyiben Önöknek van olyan engedélyük, mely birtokában gyűjthetik illetve kezelhetik a világítástechnikai elektromos és elektronikai berendezések hulladékait, és részt kívánnak venni az ECM-mel a világítástechnikai elektromos és elektronikai berendezések hulladékainak gyűjtésében és kezelésében a pályázat szerinti együttműködésben, kérjük tanulmányozzák át a vonatkozó feltételeket és technikai követelményeket, és küldjék meg pályázatukat részünkre 2019. október 31-ig történő beérkezéssel.

A további együttműködés reményében

Tisztelettel:

Kállai Tamás

Logisztikai vezető