hydraruzxpnew4af.onion

Electro-Coord hírlevél 2022. április 25.

Tisztelt Olvasónk!

Áprilisi hírlevelünkben beszámolunk az Electro-Coord szemléletformáló és ismeretterjesztő munkájának elismeréséről és ajánlunk pár közeledő szakmai eseményt. Kellemes böngészést kívánunk!

Elismerés a mezőkovácsházi nyílt napoknak

2022. április 14-én Mezőkovácsházára, a lámpahulladék újrahasznosító üzembe látogatott az Agrárminisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkára, Erdős Norbert, aki egy sajtótájékoztató keretében elismerő oklevelet adott át az Electro-Coord Magyarország ügyvezetőjének, Kovács Bélának a 2021. évi Európai Hulladékcsökkentési Hét magyarországi programsorozatában elért II. helyezésért.

Közvilágítási Ankét – regisztráció

A Világítástechnikai Társaság 2022. május 12-13-án rendezi Balatonfüreden az LI. Közvilágítási Ankétot. A rendezvényre április 30-ig kedvezményesen lehet regisztrálni a szervezet weboldalán.

Újabb Recolight szakmai esemény online

Április 28-án folytatódik a Recolight angol nyelvű webinár sorozata. A következő téma:

Innovations in sustainability: Six lights for a circular future

A program részletei és regisztráció elérhető az alábbi képre kattintva:

21. Országos Környezetvédelmi Találkozó meghívó

2022. május 7-én rendezzük a 21. Országos Környezetvédelmi Találkozót és “A Környezet Védelméért” Díj díjátadó gáláját. ‍A KSZGYSZ az eseményre várja régi-új tagjait, tisztségviselőit, az alapítókat, a Szövetség munkáját figyelemmel kísérőket, partnereiket és a fenntarthatóság, a környezetvédelem legfontosabb hazai döntéshozóit. Jegyrendelés a rendezvény oldalán.