hydraruzxpnew4af.onion

Electro-Coord hírlevél 2020.10.29

Hogyan hat az Európai Uniós zöld stratégia a magyar iparra

Erről beszélgetett a Trend Fm Monitor Délutánjában futó „Mindig környezettudatosan” rovat idei utolsó interjújában Érczfalvi András szerkesztő riporter Kovács Bélával, az Electro-Coord ügyvezetőjével.

A beszélgetés visszahallgatható honlapunkon és a képre kattintva:

Visszanézhető a XXIV. Villanyszerelő konferencia összes előadása

2020. Október 13-án sikeresen lezajlott a XXIV. Villanyszerelő konferencia, melyet a világjárvány miatt online rendeztek meg. A 6 órás rendezvény teljes anyag visszanézhető az alábbi linken:

https://youtu.be/5bv0IWtUhag

Idén is lesz Európai Hulladékcsökkentési Hét

2020 november 21-29. között rendezik idén az Európai Hulladékcsökkentési Hetet. A nemzetközi kampánysorozat missziója, hogy megszólítsa az embereket és felhívja a figyelmet a hulladékcsökkentés jelentőségére.

Az esemény jó lehetőség intézmények számára is, hogy hulladékképződést megelőző, újító ötleteiket megvalósítva felhívják a figyelmet egy tisztább jövő lehetőségére. Gazdálkodó, ipari szervezeteket is várnak az akciófejlesztők közé.

Az idei évben fókuszban a láthatatlan hulladék! 2020-ban a legfontosabb cél, hogy mindenki számára láthatóvá váljon egy termék élettartamának teljes környezeti hatása és a fenntartható fogyasztás jelentősége.

Részletes információk és regisztráció a képre kattintva és EZEN AZ OLDALON.

Online rendezik meg a Lux et Color Vesprimiensis 2020 konferenciát

Az idei Lux et Color konferencia a kialakult járványhelyzet miatt ONLINE kerül megrendezésre 2020. november 12-13-án. A részletes program a VTT oldalán olvasható.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött:

A konferenciára EZEN A LINKEN lehet regisztrálni.

Zöldipari percek riportsorozat indult a Trend FM-en

A rádió Délutáni Monitor c. műsorblokkjában a KSZGYSZ tagjai, az ÖKOINDUSTRIA kiállítói mutatják be cégük tevékenységét, fejlesztéseiket és jövőbeli terveiket.

Az eddigi adások visszahallgathatóak a KSZGYSZ Youtube csatornáján.